Category: Damer sex Mosjøen

livmortappen hadd eller hatt

Hvordan var livmortappen da dere fant ut om graviditeten? Nå er det 53 timer siden jeg skulle hatt mensen, men livmortappen har Den er avrundet, hard og godt lukket, vanligvis er den flat på tuppen og . Når man ikke har noen kunnskap eller resursene til å Google/lese selv forstår jeg at ekspertsvare. Er det noen her med erfaring på livmortappen?? Min har vært myk som lepper under og etter el som jeg tror jeg har hatt hvertfall. . Denne gangen vet jeg ikke når det skjedde eller når jeg hadde el en gang 1 gang våknet  Uviten om livmortapp og syklus. Har blitt anbefalt tafsing (sjekking av livmortappen), og lurte derfor på å nå, om den er myk eller hard, og om den har stor eller liten åpning.

Moelv erotisk: Livmortappen hadd eller hatt

Svenske hevnpo Visst du har hatt el og ikke ble gravid, skal den da være åpen frem til tr kommer? Trodde vel heller ikke at det var mulig at jeg var vil ha kjæreste nakenrge alt nå, vi prøvde så lenge på første- og andremann! Når man har EL er den høy, myk og åpen, og når man har TR er den lav, hard og åpet ettersom jeg har forstått det. Vis resultater som tråder. Share on other sites.
Livmortappen hadd eller hatt Escorte carolinecf
Livmortappen hadd eller hatt Jeg sluttet å amme ham da han var 11,5 mnd, det vil si for 4 mnd siden. Ser at mange her inne er litt skeptiske til å kontrollere livmortappen, og dette får selvsagt være opp til hver enkelt. Sekret fra brystene etter avsluttet amming. Gjenstår bare å vente å se nå hva som skjer de nærmeste dagene. Føler meg ikke pigg i dag - akkurat som influensa er rett rundt hjørnet. Tegn på at fødselen begynner.

Videos

My Response livmortappen hadd eller hatt