Category: Damer sex Mosjøen

slim etter eggløsning sextreff

Denne type slim kalles fruktbart slim og lager et miljø i skjeden som sædcellene Etter eggløsningen vil slimet forandre seg igjen til å bli mer. Om jeg har el- slim nå - sånn midt i svarte natta. Når er eggløsningen? Og er det for sent å ha sex i morgen? Dere som har smerter ved el. Hadde sex to dager før og på den dagen jeg oppdaget slimet. Jeg har ELslim 3 -4 dager før eggløsning og 1 dag etter, så slutter det:).

Slim etter eggløsning sextreff - Bryne norsk

I noen tilfeller kan flere perioder med fruktbart sekret, spesielt hvis du også har lav basaltemperatur og uregelmessig sykluslengde, være et symptom på stoffskifteproblemer som bør tas opp med lege. Det er anbefalt et tilskudd på 0,4 mg i prøveperioden og tre måneder inn i svangerskapet.

Videos

Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary (2008) Denne type slim kalles fruktbart slim og lager et miljø i skjeden som sædcellene Etter eggløsningen vil slimet forandre seg igjen til å bli mer. Så jeg lurer på om jeg kan ha hatt eggløsning på fredag eller lørdag. Fikk masse melkeaktig utflod ganske like etter endt slim. Det er strekkbart, men veldig gromsete (ikke sædrester da det er over en uke siden sex). Mest fruktbar når det er mest el slim?. Kan man ha EL slim utenom eggløsningen? Det var definitivt Slimet varte i to- tre timer og vi hadde sex en 8 timer etter det? Dette er veldig.